Royal Netherlands Institute for Sea Research
Royal Netherlands
Institute for Sea Research

BLAUWE ROUTE: WATER ALS WEG NAAR INNOVATIEVE EN DUURZAME GROEI

Welkom op de netwerkpagina van de Blauwe Route, gefaciliteerd door het NIOZ. De Blauwe Route is één van de 25 routes van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) en wordt ook omarmd door de Topsector Water & Maritiem. Tientallen onderzoeksinstituten, bedrijven en stichtingen vormen samen het Blauwe Route netwerk: het informele samenwerkingsverband van wateronderzoek in Nederland onder het motto ‘Water als weg naar innovatieve en duurzame groei’. 


Aanmelding beknopte aanvraag NWA-ORC 2022

De jaarlijkse call van NWA-ORC: Onderzoek op Routes door Consortia is momenteel in de fase van de beknopte aanvraag. Onderzoekers die een initiatief hebben ingediend voor consortiumonderzoek dat gerelateerd is aan de Blauwe Route, kunnen uiterlijk op 9 juni 2022 om 14:00 CET een beknopte aanvraag indienen. 

Lees meer over de ingediende initiatieven.


Laatste nieuws

Interviews kernteam

Blauwe Route video 

Ruim 70% van het aardoppervlak is water; Nederland heeft een onlosmakelijke verbinding met water. De Blauwe Route richt zich op het beantwoorden en verbinden van alle vragen die met water te maken hebben, en daarmee met alle denkbare zoet- en zoutwateruitdagingen om mondiaal en duurzaam kennis, welzijn en welvaart te verhogen. Bekijk de Blauwe-Routeteaser:

Contact

*) fields with an asterisk are mandatory.

Blauwe Route Kernteam

Aanmelden voor nieuwsbrief

ik abonneer me op de nieuwsbrief


Met uw aanmelding geeft u uw akkoord voor het verwerken van uw gegevens. We gebruiken Mailchimp voor het versturen van de nieuwsbrieven. Het NIOZ zal de door u gegeven informatie alleen gebruiken voor de door u geselecteerde nieuwsbrieven. U kunt u weer uitschrijven op de nieuwsbriev(en) via de 'uitschrijf link' in de nieuwsbrief of via een email aan communication@nioz.nl.