Royal Netherlands Institute for Sea Research
Royal Netherlands
Institute for Sea Research

BLAUWE ROUTE: WATER ALS WEG NAAR INNOVATIEVE EN DUURZAME GROEI

Welkom op de netwerkpagina van de Blauwe Route, gefaciliteerd door het NIOZ. De Blauwe Route is één van de 25 routes van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA) en wordt ook omarmd door de Topsector Water & Maritiem. Tientallen onderzoeksinstituten, bedrijven en stichtingen vormen samen het Blauwe Route netwerk: het informele samenwerkingsverband van wateronderzoek in Nederland onder het motto ‘Water als weg naar innovatieve en duurzame groei’. In 2020 willen we samen meedoen aan de jaarlijkse call van NWA-ORC: Onderzoek op Routes door Consortia. Wij nodigen iedereen met ideeën, vragen of suggesties nadrukkelijk uit om contact op te nemen met de inhoudelijke trekkers van de onderzoekslijnen Zoetwatervoorziening en Noordzee (via contactformulier onderaan pagina).

Samenwerken aan zoet- en zoutwatervraagstukken 

Blauwe Route video 

Ruim 70% van het aardoppervlak is water; Nederland heeft een onlosmakelijke verbinding met water. De Blauwe Route richt zich op het beantwoorden en verbinden van alle vragen die met water te maken hebben, en daarmee met alle denkbare zoet- en zoutwateruitdagingen om mondiaal en duurzaam kennis, welzijn en welvaart te verhogen. Bekijk de Blauwe-Routeteaser:

Contact

*) fields with an asterisk are mandatory.

Blauwe Route Kernteam

Aanmelden voor nieuwsbrief

ik abonneer me op de nieuwsbrief


Met uw aanmelding geeft u uw akkoord voor het verwerken van uw gegevens. We gebruiken Mailchimp voor het versturen van de nieuwsbrieven. Het NIOZ zal de door u gegeven informatie alleen gebruiken voor de door u geselecteerde nieuwsbrieven. U kunt u weer uitschrijven op de nieuwsbriev(en) via de 'uitschrijf link' in de nieuwsbrief of via een email aan communication@nioz.nl.